Forgalmazott márkák

SAUTHON 100% environnement

Sauthon bútorok és textilek

A francia bútor tervező és gyártó Sauthon Industries 1948 óta gyárt baba- és gyerekbútorokat Franciaországban. A piacon kimagasló szekértelemmel rendelkező márka négy kulcsfontosságú értéket képvisel: mindenekelőtt garantálja a bútorok biztonságát, a “Made in France” minőséget, a felelős ökológiai elkötelezettséget és a folyamatos innovációt. Bútorkollekcióira jellemző a trendeket diktáló, letisztult, kortárs design, az innovatív formák, de klasszikus, vagy éppen romantikus, vintage stílusú bútorkollekciókat is találunk a kínálatban. Textilkollekciói kiváló minőségű anyagokból készülnek, számos színvariációban és bájos formavilággal igyekszik elnyerni a szülők és gyermekek tetszését.

Tudj meg többet a márkáról: Miért Sauthon?…

Kattints a képre, és máris fellapozhatod a Sauthon 2017-es legújabb termékeit tartalmazó katalógusát:2017_sauthon_katalogus


logo_Luma

LUMA babycare termékek

A márka 2010-ben született a holland Bébé-Jou márka “testvéreként”, mely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik csecsemők és kisgyermekek számára fejlesztett fürdő és babaápolási termékek piacán. A LUMA babycare különösen piacvezető a kortárs design és az egyszerűség területén. Ez a modern stílus tükröződik a termékek letisztult színeiben, mintáiban, formatervezett vonalaiban. A kollekciók jól illeszkednek egymáshoz és elférnek minden gyerekszobában.

A felhasznált alapanyagokat gondosan választják ki, a műanyagok újrahasznosíthatók. Minden textiltermék finom, puha tapintású, gyengéd a bababőrhöz és Öko-Tex címkével rendelkezik, mely garantálja, hogy a felhasznált anyagok nem károsak a gyermekek egészségére.

Kattints a képre, és máris fellapozhatod a Luma Babycare legújabb termékeit tartalmazó katalógust!


bebe-jou-logoBébé-Jou termékek

A gyártás 1949-ben indult családi vállalkozásként, azóta négy generáció tapasztalatát ötvözték a modern technikával és a szigorú minőségi és biztonsági elvárásokkal minden egyes termékben. A minőség, biztonságosság, a funkcionalitás,a szülők és kisbabák kényelme első számú prioritás a gyártó számára. Termékeikkel azt szeretnék elérni, hogy a kicsik napi ellátása könnyebbé váljon, ezáltal még jobban élvezhető az együtt töltött idő. A termékkínálat a legnagyobb körültekintéssel lett kialakítva, minden szükséges fürdetési és babaápolási terméket tartalmaz, és számos színvariációban elérhető. 

Kattints a képre, és máris fellapozhatod a Bébé Jou legújabb termékeit tartalmazó katalógusát:


 Childhome bútorok és babatermékek

Az 1985-ben, Belgiumban született, több mint 45 országban jelenlévő márka elsőként nálunk érhető el Magyarországon. Mindkét fő termékvonala a letisztult, modern formatervezésre, funkcionalizmusra, praktikumra épít, emellett a trendeket diktáló skandináv design is kiemeli őt a babatermékeket gyártók sorából. A Childwood gyönyörű, design bababútorokkal, praktikus kiegészítőkkel, csodálatos dekorációkkal és a legpuhább textilekkel rukkol elő évről-évre. Mindent megtalálunk a kínálatában, amire csak szükség lehet egy modern babaszobában. A Childwheels biztonságos és kényelmes termékekkel kíséri a kisbabákat utazásaik során: az innovatív babakocsik, pihenőszékek csak néhány a nagy választékban elérhető termék közül.

Kattints a képre, és máris fellapozhatod a Childhome legújabb termékeit tartalmazó katalógusát:


pinokio_logo

Pinokio babaruhák

A több mint 20 éves múlttal és babaruha gyártási tapasztalattal rendelkező lengyel Pinokio cég babaruha választékát folyamatosan bővíti, frissíti, évszakonként új dizájnnal és új kollekciókkal rukkol elő. A gyártó a magas minőségi elvárásainak jutalmául 2009-ben megkapta a TRICOTEXTIL Textilipari Kutató Intézet “safe for children” minősítését is.

Kattints a képre, és tudj meg többet a márkáról:pinokio_banner copy


Inglesina_logoInglesina termékek

babakocsik, etetőszékek

Ma az Inglesina egyike a vezető márkáknak a nemzetközi piacon, amely első osztályú termékeket gyárt a legkisebbek számára. Az egyedülálló “Made in Italy” stílus képviselőjeként már több mint 50 éve szolgálja az eleganciát és a magas színvonalat szerte a világon.

Köszönhetően jól látható jelenlétének az olasz piacon, az Inglesina márka népszerűsége folyamatos és gyors növekedésnek örvendhetett. Az első évtizedben az Inglesina a klasszikus angol stílusú babakocsik gyártására koncentrált (a Classica – a “babakocsik királynője” – máig jellegzetes ikonként szolgál), de már a 70-es évek elején bemutatásra került a forradalmian új sportbabakocsi, az Apollo, majd a 80-as éveket követően megkezdte terjeszkedését a világ egyéb piacaira és termékskáláját gyermekülésekkel, etetőszékekkel és további babatermékekkel bővítette.

Kattints a képre, és máris fellapozhatod az Inglesina legújabb termékeit tartalmazó katalógusait:

                               Inglesina_classica_katalógus_2016_címplap Inglesina_katalógus_2016_címplap


Nuvita logoNuvita termékek

A több éves tapasztalattal rendelkező olasz márka 4 kontinens számos országában jelen van. A Nuvita az olasz dizájnt és ízlésvilágot ötvözi a modern szülők és gyermekeik valódi igényeivel. Célja olyan tökéletes termékek megalkotása, melyek egyszerű megoldást jelentenek a mindennapi problémákra. Babaápolási termékeiket szakképzett orvosok és elismert kutatócsoport segítségével fejlesztették ki.

Termékkínálatuk széleskörű, közel 130 termékkel rendelkeznek: szoptatási-, etetési kiegészítők, babaápolási-, biztonsági termékek, játékok. Termékeik maximálisan megbízhatóak, hiszen 4 különböző minőségellenőrzési folyamaton esnek át, ezzel garantálva a minőséget és strapaíróságot. Az előállítás során minden biztonsági és egészségügyi normát és előírást pontosan követnek.

Kattints a képre, és máris fellapozhatod a Nuvita legújabb termékeit tartalmazó katalógust!

Nuvita_2016_katalógus_címlap


slg_cosmetics_logo

Sophie La Giraffe bio babakozmetikumok

1961 óta már négy kontinensen elérhető a Sophie la Girafe Prémium minőségű skandináv kozmetikum családja babáknak és az egész családnak. A márka töretlen sikerét rendkívül magas minősége, tisztasága, biztonságos alkalmazhatósága adja. Termékei kizárólag válogatott organikus összetevőket tartalmaznak az ECOCERT minősítési rendszer igazolásával.

 

Jack&Jill_logoJack N’ Jill fogápolási termékek

Az ausztrál márka neve mára összeforrt a természetes és organikus baba és gyermek szájápolás fogalmával. 1949 óta innovatív módon, a hatékonyságot előtérbe helyezve biztosítják a káros anyagoktól mentes, biztonságos fogkrémeket, fogkeféket és kiegészítőket már 6 hónapos kortól.

Tudj meg többet a Sophie La Girafe és Jack’n’Jill biokozmetikumokról, termékekről!  Tovább…