15 ötletes szoba fiú-lány testvéreknek

Két testvér nem csak helytakarékosságból költözhet egy szobába. Gyakran szívesebben alszanak együtt a gyerekek, mint egyedül, hiszen ez biztonságot nyújt nekik, megnyugtatja őket, és a testvéri összetartozásukat is erősíti. Ha ellenkező neműek a testvérek, felmerül a kérdés, hogyan lehet megoldani, hogy mindketten jól érezzék magukat a gyerekszobában. Valószínűleg egyikőjükre sem lehet ráerőltetni a másik ízlését, úgy értem nem várhatjuk el a fiútól, hogy rózsaszín csipkék közé költözzön, de a hugi sem biztos hogy örülne, ha kalózok vennék körül.

A cikkben olyan képeket gyűjtöttem össze, ahol fiú és lány tesó egy szobában alszik. A közös bennük az, hogy mindkét tesónak neméhez illő, fiús illetve lányos stílust varázsoltak szüleik az ágyuk köré, a szoba mégis egységes hangulatot tükröz.

Ez a megoldás akkor is szóba jöhet, ha van két különálló szobánk, de az egyiket játszószobának nevezzük ki, a másikat pedig hálószobának, esetleg egyben csendes tanulószobának. Ha 1-2 év korkülönbség van a gyerkőcök között, és az egyiküknek már leckét kell írnia, el tud vonulni a nyugodtabb tanulószobába, míg a kistesó nyugodtan birtokba veheti a játszószobát, este mégis alhatnak együtt.

A galériában 15 ötletes megoldást találsz a közös szoba kialakításához:

One thought on “15 ötletes szoba fiú-lány testvéreknek

  1. Pingback: 13 tipp a babaszoba berendezéséhez – Noroco Design Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.