Szerzői jogok

A honlapunk tartalma, illetve bármely alkotóeleme, különös tekintettel a blogbejegyzéseink szövegére, a referenciáink közt közzé tett látványtervekre, rajzokra és képekre, videókra stb. a Noroco Design Kft. szellemi alkotása, amely – eltérő megjelölés hiányában – csak a Noroco Design Kft. előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv., a Büntető Törvénykönyv 2012. évi C. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. tv. rendelkezéseinek. A Noroco Design Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedélyünk nélkül a honlapunk tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatóak fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga a Noroco Design Kft.-t illeti meg, kivéve azokat az eseteket, amikor a konkrét oldalon más forrás van feltüntetve, vagy a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. A honlapunkon közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, képek stb.) felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges. A Noroco Design Kft. akként jár el, hogy a honlap szerkesztése során  a fentiekben hivatkozott tv. rendelkezéseinek maga is megfeleljen.

Tekintettel arra, hogy honlapunk képekkel illusztrált blogbejegyzéseket is tartalmaz, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy jogtiszta képeket használjunk, vagy amennyiben megoldható, előzetes engedélyt kérjünk a kép szerzőjétől. A bejegyzéseinkben megjelent képek szerzői jogának tehát nem a Noroco Design Kft. a tulajdonosa. A bejegyzéseinkben található képekkel csak ötleteteket gyűjtünk, és nem áll szándékunkban a képek szerzői jogának megsértése. Amennyiben egy általunk jogtisztának vélt kép esetében mégis jelentkezik a kép szerzői jogának tulajdonosa, kérésére a képet töröljük. A honlapunkon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a befolyásunk alatt. Ha azt az arra jogosult kéri, a linket töröljük vagy módosítjuk.

A Noroco Design Kft. nem vállal felelősséget semmiféle kárért és nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a honlapon található információból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.