Sauthon bútorok és textilek

SAUTHON 100% environnement

A francia bútor tervező és gyártó Sauthon Industries 1948 óta gyárt baba- és gyerekbútorokat Franciaországban. A piacon kimagasló szekértelemmel rendelkező márka négy kulcsfontosságú értéket képvisel: mindenekelőtt garantálja a bútorok biztonságát, a “Made in France” minőséget, a felelős ökológiai elkötelezettséget és a folyamatos innovációt. Bútorkollekcióira jellemző a trendeket diktáló, letisztult, kortárs design, az innovatív formák, de klasszikus, vagy éppen romantikus, skandináv, vintage stílusú bútorkollekciókat is találunk a kínálatban. 

oslo_collection_banner

graphite_collection_banner

Textilkollekciói kiváló minőségű anyagokból készülnek, számos színvariációban és bájos formavilággal igyekszik elnyerni a szülők és gyermekek tetszését. A termékválasztékot illetően pedig igazán széles a paletta: gyerekszőnyegek, babaágyneműk, hálózsákok, plüss játékok, babaszoba dekorációk, falmatricák közül válogathatjuk össze az egymással tökéletesen harmonizáló babaszoba kiegészítőket.

babyfan_bannermisterbouh tinoo mamzelleboupatachon

Biztonság
Sauthon Industries ISO 14001 2004 minősítéssel rendelkezik és elkötelezett a babák, gyermekek egészsége mellett. Bútoraik alapanyaga fa, a felhasznált alapanyag több mint 70%-a  fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A csecsemők egészsége érdekében a kiságyak oldala a gyártó által szabadalmaztatott technikával, mechanikusan, ragasztó használata nélkül kerülnek összeszerelésre. A gyártó garantálja, hogy folyamatosan növeli az alacsony formaldehid tartalmú (≤ 4mg/100g) panelek arányát a bútorok szerkezeti felépítése során. Az összes többi elem természetesen megfelel a “European Standard EN 120” EU szabvány követelményeinek (koncentráció ≤ 8mg/100g). Bútorai oldószermentesek, a lakkozott felületek vízbázisú anyaggal kezeltek, és az UV álló fedőlakkal kezelt termékek kivitelezése során oldószer nem roncsolja a többi réteget, így nem kerülnek illékony szerves vegyületek (VOC) a légkörbe, megőrizve a baba szobája és környezete levegőjének minőségét. Ez a felületkezelési eljárás megfelel az EN 71/3 számú gyermekjátékok bevonataira vonatkozó DIN 53160 számú EU szabványak, mely szerint a felület nyál és izzadtságálló, így a baba akkor is biztonságban van, ha a kiságy rácsait kezdené rágcsálni, nyalogatni a fogzás időszakában.

Kattints a képre, és máris fellapozhatod a Sauthon 2017-es legújabb termékeit tartalmazó katalógusát:2017_sauthon_katalogus

A Sauthon kollekciók további bútorai megtekinthetőek webshopunkon a Kollekciók/Sauthon bababútorok menüpont alatt. Amennyiben megtetszett valamelyik kollekció, kérd írásos árajánlatunkat az info@noroco.hu e-mail címen! Szívesen segítünk a babaszoba komplett berendezésében, megtervezésében, illetve a bútorokkal harmonizáló kiegészítők választásában..