Megjelent a pályázati kiírás bölcsődék, óvodák számára

Az elmúlt években egyre szűkebb a bölcsődei férőhelyek száma, miközben sok anyuka kényszerül már a gyermeke 3 éves kora előtt újra munkába állni. Végre megjelent hát a régóta várt „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” című, TOP-1.4.1-16 kódszámú pályázati felhívás, mely lehetőséget biztosít arra is, hogy az intézményes fejlesztéseken túlmenően támogatáshoz jussanak a rugalmasabb és egyszerűbb működési feltételekkel létrehozható bölcsődei ellátási formák is, mint például a mini és családi bölcsődék is. Ez sok magánbölcsi, és egyéb napközis ellátási forma megerősödését eredményezheti, mi is reméljük, hogy színvonalas és barátságos kis napközis bölcsik alakulhatnak a forrásból. A gyermekjóléti alapellátásokhoz (bölcsőde, mini bölcsőde, családi bölcsőde), valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javítását és a szolgáltatások minőségének fejlesztését szolgáló felhívás fő célja a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatása, a családok segítése, különösen a leghátrányosabb helyzetű térségekben lévő gyermekek minél korábbi életkorban történő megsegítése. A felhívás a 3 éves kor alatti gyermekek napközbeni elhelyezését és a 3-6 éves gyerekek óvodai elhelyezését támogatja. A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 100 %-a.

További információ a pályázati kiírásról a GOV honlapján az alábbi linken olvasható.


Bölcsődei, óvodai bútorok, komplett berendezések

Kínálatunkban speciális óvodai és bölcsődei bútorok és berendezések széles választéka is megtalálható, igény esetén segítünk a bölcsődei, óvodai csoportszobák berendezésének megtervezésében, a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Az általunk forgalmazott óvodai, bölcsődei bútorok

  • játszósarkok, készségfejlesztő manipulatív falak
  • habszivacs bútorok, kész galériák
  • rakásolható óvodai ágyak, zsúrkocsik
  • öltözködő szekrények, padok
  • játéktároló bútorok, egyéb kiegészítők

A képre kattintva letölthető a 2016/2017 évi katalógusunk. Árajánlat az oldalszám és termékkód feltüntetésével az info@noroco.hu e-mail címen kérhető.


Minőségi termékek
Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, az alapanyagok csak megbízható és elismert beszállítóktól származnak. A termékek tartósak, funkcionálisak és ideálisak mindennapi használatra bölcsődék, óvodák, vagy akár iskolák számára. Kínálatunk lefedi a teljes berendezési palettát: a jól variálható, széles elemválasztékkal rendelkező csoportszobai bútoroktól kezdve, a játéktároló elemes bútorokon, öltözőszekrényeken és padokon, rakásolható óvodai ágyakon át, egészen a készségfejlesztő, falra szerelhető elemekig, fa játékokig, nagy méretű, tematikus játszószőnyegekig, akár kompletten berendezett, szerepjátékokhoz alkalmas, galériás játszósarkokig minden megtalálható kínálatunkban.

Kivételes design
A termékek tervezésénél a gyártó nagy figyelmet fordít a részletekre. Termékeit a kellemes formák, színek és szép kidolgozás teszik vonzóvá a gyermekek és a pedagógusok számára egyaránt, és egy meleg, otthonos, kellemes légkört teremtenek a csoportszobában.

Biztonság
Számunkra kiemelten fontos a biztonság. A TÜV által tesztelt és hitelesített termékeink megfelelnek az érvényes európai biztonsági előírásoknak. A gyártó ezen felül nyitott minden szakmai tanácsra, kérdésre, és ötletekre, mely segít abban, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a megrendelők igényeinek megfelelően.

Gyors szállítás
A termékek gyors szállítási határidővel elérhetőek a pontos specifikációk alapján.

Szakmai hozzáértés
Felkészült csapatunk gyógypedagógiai és közoktatás-vezetői tapasztalattal is rendelkező szaktanácsadóval kiegészülve segít a bölcsődei, óvodai csoportszobák berendezésének megtervezésében, a megfelelő bútorok kiválasztásában. Igény esetén személyes terepszemlét tartunk az intézményben, majd ez alapján készítjük el egyedi javaslatunkat illetve árajánlatunkat. Készen állunk megfelelni a meghívásos tendereken meghirdetett pályázati feltételeknek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy indikatív árajánlatot kíván kérni, forduljon hozzánk bizalommal az info@noroco.hu e-mail címen, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.