Meblik bútorok , avagy a kamaszok birodalma

Akármennyire is úgy gondoljuk, hogy kisfiunk, kislányunk örökké a mi kis csöppségünk marad, előbb-utóbb eljön az a kor, amikor már ciki lesz neki az anyukájával kézen fogva sétálni az utcán.  A kamaszkor a gyermek személyiségfejlődésének igen fontos állomása, a fiatalok első szárnypróbálgatásainak, önismeretük kialakulásának időszaka. A legtöbb szülő ekkor tapasztalja például először, hogy a gyerek nem vesz fel akármilyen ruhát, kezd kialakulni az önálló ízlése, stílusa. A kiskamasz ilyenkor saját gyerekszobáját is “kinövi”, már nagyfiúsabb, csajosabb hangulatú szobában érezné jól magát, hiszen az otthon töltött idő nagy részében gyakran visszahúzódik, bezárkózik a szobájába, zenét hallgat, olvasgat, barátokkal csetel.

Fashion_mint_4

A kamaszok szobája gyakran tükrözi már a hobbijukat: a lovaglást kedvelő lányok lovas posztereket ragasztanak a falra, a leendő divattervezők szobáját szebbnél-szebb rajzok díszítik, a fociőrültek a polcon gyűjtik a serlegeket és állandóan a sarokba szórják a focicsukát, a gördeszkás fiúk a falnak támasztják gördeszkájukat. Ezért érdemes a gyerekszoba átalakításakor a tinik hobbiját, kedvenc időtöltését inspiráló berendezési és dísztárgyakat is belecsempészni az enteriőrbe. Sőt, a legjobb, ha őket is bevonjuk a szoba tervezésébe, így a szülőnek biztos jár egy jó pont a kamasz gyerek szemében.

Kíváncsi vagy hogy a Te gyerkőcöd milyen bútorkollekció venné le a lábáról? 
White_horse_2LOL_5Travel_2

A Meblik bútorok kínálatában minden ifjú hölgy és minden srác megtalálja az ízlésének, érdeklődésének megfelelő bútorkollekciót, ettől lesznek egyediek a tiniszobák. A gyerek és ifjúsági bútorok különlegessége a speciális technológiával készített 3 dimenziós gravírozott motívumokban rejlik. A bútorok időtálló minőségének titka pedig az ütés-, karc- és UV álló, termoplasztikus fóliával borított front és BLUM vasalat.

Nézzük, hogy a Te srácaidnak vajon melyik bútorkollekció jön be igazán? A csajszik milyen bútorokkal rendeznék be a szobájukat a Meblik kínálatából?!


Tudj meg többet a Meblik márkáról:  Miért Meblik?…

Lakberendezési ötletek és kiegészítők Meblik kollekciókhoz:  tovább…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.