Magunkról

Mit találsz a Noroco Design Blogon?

Blogunk bejegyzéseiben elsősorban babaszobák, gyerekszobák lakberendezésével, babavárással, baba gondozásához szükséges felszerelésekkel kapcsolatos témákkal foglalkozunk. Szívesen adunk lakberendezési és DIY tippeket, bemutatjuk a legújabb, legtrendibb babás termékeket, legyen szó akár bútorokról, kiegészítőkről, tapétákról, vagy akár babakocsiról, babaruhákról.
A hírlevél formájában megjelenő Noroco Magazinunkra feliratkozva nem maradsz le a friss bejegyzéseinkről, újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról sem.
Az általunk is forgalmazott termékeinkről értékes információkat osztunk meg Veletek, itt találjátok a legfrissebb termékújdonságokat, katalógusokat is.


Miért lett szenvedélyünk a babaszobák tervezése, a babakelengye összeállítása?

oromteli-babavarasLeírhatatlanul boldog pillanat volt a kisfiam születése. Tudtam, nem céltalan, hogy 9 hónapig hordtam őt a szívem alatt. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy én is megérjek az első találkozásra. A szeretet, a biztonság, a sok-sok puszi és ölelés mellett szülőként az otthon melegét kellett megadnunk neki az első pillanattól kezdve.

Még most is örömmel gondolok vissza a babavárás időszakára:  hónapokig tervezgettem a babaszoba berendezését, a színeket, keresgéltem a legszebb bútort, függönyt, babaágyneműt. Most 5 év után ugyanilyen szenvedéllyel, persze már közösen alakítjuk át a nagyfiús gyerekszobát is. Azt hiszem, világ életemben lakberendező voltam, csak éppen nem sejtettem. Rendszeresen átrendeztem a szobámat, lakásomat: egy-egy új függöny, pár különleges díszpárna, a bútorok áthúzkodása egyik sarokból a másikba és máris adott volt egy új hangulatú enteriőr. Most, hogy már a szakmát is kitanultam, boldoggá tesz, mikor a munkámmal másoknak is segíthetek és megmutathatom, milyen felszabadító érzés olyan otthont teremteni magunknak, ahol úgy érezhetjük, valóban hazaérkeztünk. Ahol a funkcionalitás és a praktikusság mellett stílusos megoldások teszik a lakóteret hosszútávon is élhető álomotthonná.

A legutóbbi lakberendezős, bútorhúzogatós, közös ágyneművarrós vasárnap után kisfiam szorosan átölelt este és azt súgta a fülembe:

“Anya! Szeretek oviba járni,
de a legeslegjobban itthon szeretek lenni,
mert amit te csináltál nekem, ez a legszebb otthon!”

Ezt az érzést kívánjuk Neked is, ha bármit hazaviszel Magaddal a honlapunkról!