Kedvező részletfizetési lehetőség veszprémi bababoltunkban

Beleszerettél egy gyönyörű bababútorba, de a kiegészítő komód már nem fér bele a tervezett keretbe? Nem szeretnél lemondani a legjobb minőségű, design babakocsiról csak azért, mert kicsit drágább a másiknál? Még a kistestvér érkezése előtt át kellene alakítani a nagyobb tesó szobáját is, de a kettő egyszerre már túl nagy beruházás lenne a családnak?

Kedvező részletfizetési lehetőség a veszprémi Noroco Baby BababoltbanVeszprémi Noroco Baby bababoltunk segít abban, hogy megengedhesd magatoknak a legjobb választást és ne kelljen lemondanod a fenti elképzeléseitekről, a megálmodott babaszobáról, gyerekszobáról ezért októbertől kedvező részletfizetési lehetőséget kínálunk vásárlóinknak. Áruhitel formájában, kedvező kamatozással, részletekben is megvásárolhatod a rég áhított gyerekbútort, bababútort, babakocsit, vagy akár a komplett babakelengye listádat, hiszen Te döntöd el, hogy milyen termékekre használod fel a keretet.

A részletekről érdeklődj veszprémi bababoltunkban, ahol szakszerű, hasznos tanácsokkal is segítünk a választásban, legyen szó akár a babaszoba megtervezéséről, akár a babakelengye lista összeállításáról. Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.