Imádnivaló indián sátrak

Emlékezz csak vissza, gyermekkorodban Te is nagyon szerettél bunkert építeni, ugye? Én nagyiéknál papa karosszéket fordítottam mindig a feje tetejére, ráterítettem az ágytakarót és kibéleltem mama hímzett díszpárnáival. Imádtunk ott kucorogni az unokatesókkal, vagy éppen a szomszéd kislánnyal. Rengeteg fantasztikus játékélményt, barátságot adott az a kis bunki.

Az indián tipik ihlette játszósátrak nem véletlenül robbantak be most sem a divatba. Ezek igazán trendi, játékos kiegészítői lehetnek minden babaszobának, gyerekszobának, miközben megadják mind azt az élményt a gyerekeknek, amit gyerekként mi is oly nagyon szerettünk a “bunkizásban”.

Egész kis kortól kezdve használható már: féléves kor után, ha már ügyesen mászik a picur, jókat lehet bent kuckózni, bebújni kedvenc plüss állatkáival. Nagyobbakkal lehet bent játékbabát, plüssmackót altatni, ablakon kukucskálósat játszani, bújócskázni. Fejleszti a kreativitást, a képzeletvilágot. Olyan játékteret ad, ahol a gyerekek ketten, hárman is játszhatnak együttműködve, kooperálva, hiszen így a legizgalmasabb bármilyen szerepjáték.

Ez lehet egy hely, ami csak a gyermeké, ahová vissza lehet vonulni, ha valami fáj, ahol lehet bosszankodni és ami megnyugvást adhat, mint egy kis nyugisarok. Lehet bent rajzolni, zenét hallgatni, mesét olvasni. Lehet álomvilágot építeni köré, ahol a gyermek a hős, aki harcol az indiánok ellen, vagy épp összebarátkozik velük. Egy hely, ahol életre szóló barátságok születhetnek, ahová csak azt enged be a gyerek, aki önmaga is van annyira gyerek, hogy megérti, ez a sátor nem is sátor: sokkal több annál.

Ha szülőként ilyen kis indián sátorral leped meg gyermeked, nem sátrat adsz neki, hanem a gyerekkorát, felhőtlen örömöt, izgalmat, játékot, értékes időt, csínyt, cselszövést, felejthetetlen élményeket – akár Veled, akár a testvérekkel, barátokkal.

A Noroco Baby Shopban kapható indián sátraink 100% pamut vászonból készültek, így az indiánsátor jól szellőzik, a textil levehető, mosható. A bejárat két kis szárnya kiköthető, de játék közben be is lehet húzni és bezárkózni. Az ablakocskán szintén van egy feltekerhető kis függöny. A sátraink 4 igen kedvelt színben kapható, így kisfiús, lányos vagy akár uniszex szobákba is találtok megfelelő mintát. Az indiánsátrak minden színéhez rendelhettek színazonos kiegészítőket is:  steppelt matrac betétet, 3 db-os csillag-, felhő-, párna szettet, illetve zászlós girlandot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.