Fiús babaszobák vagány stílusban

A héten több pocakos kismama ismerősömmel is összefutottam és meglepődtem, hogy szinte mindannyian kisfiút várnak. Persze ez egészen biztosan nem reprezentatív felmérés volt, reméljük, lesznek kislányok is majd eladósorban 20 év múlva.  🙂  Mindenesetre érdekes véletlen, hogy az ismerőseim között ilyen nagy a kisfiú babák aránya. Mivel barátaim tudják, hogy lakberendezőként szívesen adok gyorstalpaló tanácsokat is, többen is faggattak, hogy mik a trendek most a fiús babaszobákban. Vajon mit lehet még kitalálni a bugyikék macis tapéta bordűr helyett? 

Szerencsére még nem tart ott a divat, hogy egy fiús szobát rózsaszínűre és lilára fessünk az uniszex modernitás jegyében. Mindenképpen azt ajánlom, maradjunk a klasszikus fiús színeknél, de a világoskéken kívül választhatunk élénkebb, telített, (pl. ciánkék, türkizkék,  karibikék, lime zöld, fűzöld, benetton, narancs) vagy éppen árnyaltabb színeket is (pl. mentazöld, áfonyakék, olívazöld, gesztenye, tejeskávé, egérszürke stb). Egy semleges színű fal is jól feldobható élénk színű kiegészítőkkel és később könnyebben alakítható át babaszobából nagyfiúsabb gyerekszobává.

A következő babszoba berendezési ötletek mind-mind különlegesek, vagy a bátor színhasználat, a különleges falfestés, vagy a kiegészítők ízléses összhangja miatt. Láthatjátok, hogy még egy egyszerű fehér bútort is feldobhat egy-két jól eltalált berendezési ötlet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.