Bölcsődei, óvodai bútorok, komplett berendezések

Bölcsődei, óvodai bútorok, berendezések a Noroco-tólGyerekszemmel a bölcsőde, az óvoda – akárcsak egy játszótér vagy játszóház – elsőre jó kalandnak tűnik: egész nap együtt lehet játszani más gyerekekkel, rengeteg az új, még ismeretlen, felfedezésre váró játék és az óvó nénik sokat mesélnek. Beszoktatáskor azonban gyorsan rájönnek a kicsik, hogy az óvónéni az ő anyukájuk felügyeletét nem vállalja, így hamarosan anya féltő, óvó, gondoskodó figyelme nélkül, egyedül kell tölteni napot a bölcsiben, oviban, és ez a szeparációs szorongást, a félelmeket felerősíti a gyerekben. Mi személyes tapasztalatainkból is tudjuk, az első bölcsibe, oviba szoktatás nehéz elválást jelent a gyerekek és szülők számára egyaránt. A gyerekek napjuk legnagyobb részét fogják ezen túl az intézmény falai között tölteni, így az óvónénik “anyapótló” szerepe mellett alapvető elvárás az intézményekkel szemben, hogy a csoportszoba családias hangulata, az izgalmas, játékra inspiráló légkör, a biztonságot nyújtó, komfortos infrastrukturális környezet biztosítsa a gyermekek lelki, szellemi és testi fejlődéséhez szükséges hátteret. Kulcsfontosságú, hogy a bölcsődék, óvodák minőségi, biztonságos, ugyanakkor színes, vidám bútorokkal legyenek berendezve és ezek a berendezési tárgyak a gyermekek számára vonzó, hívogató, izgalmas játékélményt nyújtsanak, ezzel is támogatva, segítve őket a mindennapi szocializációban.


Kínálatunkban speciális óvodai és bölcsődei bútorok és berendezések széles választéka is megtalálható, igény esetén segítünk a bölcsődei, óvodai csoportszobák berendezésének megtervezésében, a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Az általunk forgalmazott óvodai, bölcsődei bútorok

  • játszósarkok, készségfejlesztő manipulatív falak
  • habszivacs bútorok, kész galériák
  • rakásolható óvodai ágyak, zsúrkocsik
  • öltözködő szekrények, padok
  • játéktároló bútorok, egyéb kiegészítők

A képre kattintva letölthető a 2016/2017 évi katalógusunk. Árajánlat az oldalszám és termékkód feltüntetésével az info@noroco.hu e-mail címen kérhető.

Minőségi termékek
Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, az alapanyagok csak megbízható és elismert beszállítóktól származnak. A termékek tartósak, funkcionálisak és ideálisak mindennapi használatra bölcsődék, óvodák, vagy akár iskolák számára. Kínálatunk lefedi a teljes berendezési palettát: a jól variálható, széles elemválasztékkal rendelkező csoportszobai bútoroktól kezdve, a játéktároló elemes bútorokon, öltözőszekrényeken és padokon, rakásolható óvodai ágyakon át, egészen a készségfejlesztő, falra szerelhető elemekig, fa játékokig, nagy méretű, tematikus játszószőnyegekig, akár kompletten berendezett, szerepjátékokhoz alkalmas, galériás játszósarkokig minden megtalálható kínálatunkban.

Kivételes design
A termékek tervezésénél a gyártó nagy figyelmet fordít a részletekre. Termékeit a kellemes formák, színek és szép kidolgozás teszik vonzóvá a gyermekek és a pedagógusok számára egyaránt, és egy meleg, otthonos, kellemes légkört teremtenek a csoportszobában.

Biztonság
Számunkra kiemelten fontos a biztonság. A TÜV által tesztelt és hitelesített termékeink megfelelnek az érvényes európai biztonsági előírásoknak. A gyártó ezen felül nyitott minden szakmai tanácsra, kérdésre, és ötletekre, mely segít abban, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a megrendelők igényeinek megfelelően.

Gyors szállítás
A termékek gyors szállítási határidővel elérhetőek a pontos specifikációk alapján.

Szakmai hozzáértés
Felkészült csapatunk gyógypedagógiai és közoktatás-vezetői tapasztalattal is rendelkező szaktanácsadóval kiegészülve segít a bölcsődei, óvodai csoportszobák berendezésének megtervezésében, a megfelelő bútorok kiválasztásában. Igény esetén személyes terepszemlét tartunk az intézményben, majd ez alapján készítjük el egyedi javaslatunkat illetve árajánlatunkat. Készen állunk megfelelni a meghívásos tendereken meghirdetett pályázati feltételeknek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy indikatív árajánlatot kíván kérni, forduljon hozzánk bizalommal az info@noroco.hu e-mail címen, ahol készséggel állunk rendelkezésére!


Ízelítő az általunk forgalmazott bölcsődei, óvodai bútorokból, berendezési eszközökből: