BABYDAN – minden, ami a baba biztonságához kell

BABYDAN bababiztonsági termékekkel és praktikus kiegészítőkkel bővült kínálatunk, ezzel hiánypótló termékeket tudunk kínálni a piacon.

A gyermekek – az őket körülvevő világ felfedezése során – szó szerint fejjel mennek a falnak, miközben pótolhatatlan tapasztalatokra tesznek szert. Fejlesztik a koordinációs készségüket és stimulálják az érzékszerveiket. Minden szülő kívánsága az, hogy gyermeke eközben minél kisebb veszélynek legyen kitéve. A Dániában működő, sikeres és nagy múltra visszatekintő BabyDan cég már 1967 óta tervezi és fejleszti az ezen igényeknek legmegfelelőbb bababiztonsági termékeit. Hatalmas tapasztalatokra tett szert e téren és vezető márkává vált a gyermekbiztonság területén. Részt vesz a babarácsokra vonatkozó technikai megoldások és biztonsági normák létrehozásában is, melynek elismeréseként különféle díjakkal jutalmazták már, többek közt elnyerte a rangos Innovation Award díját is.

A BabyDan termékek közt megtalálhatóak a babarácsok, rugalmasan alakítható térkorlátok, kandallórácsok, lépcsőkorlátok, ezen kívül biztonsági ajtó-, szekrény- és fiókzárak, konnektor dugók, ajtóbecsapódás gátlók. A termékek másik nagy csoportját azok a praktikus kiegészítők alkotják, melyek akár útközben, akár otthon a lakásban teszik még kényelmesebbé és biztonságosabbá a gyerekek környezetét, mint pl. a leesésgátló, babaágyláb magasító, kádkilépő kapaszkodó, babakocsira való cumisüvegtartó, baba visszapillantó tükör és még sok-sok más praktikus kiegészítő a lakásba.

Nézzétek meg a teljes kínálatot a Noroco Baby Shopban a Biztonság menüpont alatt, vagy a Babydan márkanév alatt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.