Babaszoba fagylalt színekben

Lehet, hogy korai még márciusban, de az első napsütéses tavaszi napon kimondhatatlanul megkívántam a fagylaltot. Nem is az íze, hanem a fagylaltozás hangulata miatt. Elképzeltem, ahogy a családommal ott állunk a fagylaltos pult előtt és izgatottan válogatunk a csalogató színek között, hiszen 5 éves kisfiam ránézésre még csak az eperfagyit és a csokit ismeri fel, a többit csak a színéről: – Egyet kérek abból a kékből, egyet abból a zöldből, egyet a sárgából is, meg a másik rózsaszínből is, ami nem eper, meg, meg… a narancssárgából is egyet, Anya!!!

Szóval megihlettek a fagylaltszínek, így még éppen időben vagyunk, hogy a tavaszi és nyári születésű kisbabákat váró Anyukák kedvében járva összegyűjtsek néhány pasztell színek inspirálta babaszoba ötletet. A fagylalt színek megjelenhetnek a falakon, függönyön, babaágyneműn, baldachin masniján, saját készítésű faldíszeken, vagy akár a babaszoba díszeként felaggatott lampionokon, amelyre találtok további ötleteket egy korábbi cikkünkben is.

A pasztell színekről először mindenkinek a babarózsaszín és babakék, talán a mentazöld jut az eszébe. De engedjük el a fantáziánk, hiszen annyi csodás szín van még, akár csak a hamvas barackvirágszín, a gyöngyrózsaszín vagy porcelánrózsaszín, a lágy levendulalila, a bodzafehér, az akvamarinkék, a halvány pisztáciazöld és jadezöld, és egyéb pezsgőszínek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.