A hónap multifunkciós babakocsija: Patron Terix

Március hónapban egy szuper felszereltségű multifunkciós babakocsit mutatunk be, melyet kivételes, akciós áron vásárolhattok meg a Noroco Baby Shopban!

Sok szülő nem tud egyértelműen válaszolni arra a kérdésre, milyen terepre keres babakocsit. A Patron Terix 3:1 travel system babakocsija tökéletes választás mind városi, mind nehezebb terepre is. A váz közepén található rugós felfüggesztésnek köszönhetően tökéletes, puha rugózást biztosít, tompítva ezzel a kicsire ható rezgéseket, ezért keményebb, döcögősebb terepen is kényelmes a babának. A kocsi kerekei hátul fújhatóak, elől tömör gumikerekek.

A vázszerkezet a csúcstechnológiás gyártási módszernek köszönhetően speciálisan könnyített aluváz, az illesztési pontokon erős rögzítéssel, csupán 9,7 kg. A babakocsi így fiatalos, cseppet sem hagyományos megjelenésű, ugyanakkor minden része erős és biztonságos!

Modern vonalvezetésű, sportos designja abszolút harmóniát alkot a felhasznált színekkel és formákkal. A babakocsi mózesének, sportülésének és hordozójának szövete magas minőségű anyagok felhasználásával készült, vízlepergető, víztaszító, tökéletes hőszigetelő, magas kopásállóságú, színtartó (napsugárzással szemben ellenálló) és szélálló. A belső töltőanyagok pedig az időjárásnak megfelelő szabályozást látnak el, finom 100% tiszta pamut bevonattal, ami igen ritka a babakocsik közt. Ezt azok a szülők fogják szeretni, akik kifejezetten az olyan megoldásokat keresik, ahol a baba bőrével érintkező anyagok természetesek, semmiképpen nem poliészterek.

A babakocsi további különlegessége, hogy az Amigo mózes kosár a kupolájának alsó része felhajtható, alatta szúnyogháló található, így könnyebben viseli a baba a nyári meleget, kellemesen levegőzhet, nem reked meg a nyári hőség a kupola alatt. Ezt minden tavaszi/nyári kisbaba anyukája szeretni foga.

Az Ergo sporttész háttámlája vízszintes pozícióig fektethető, így a baba kényelmesen tud benne aludni még 1-2 éves korban is, hiszen akkor is előfordulhat, hogy útközben, vagy egy kellemes ebéd után a babakocsiban éri őt utol az álom. Mind a sportrész, mind pedig a könnyű Mimmo autósülés téli lábzsákkal felszerelt, így még a legzordabb időben is nyugodtan levegőzhetünk a babával. A tolókar hosszúsága és dőlésszöge is  állítható, így apának és anyának is egyaránt kényelmes lesz tolni a babakocsit. Sőt, a tolókarról fékezhetőek a hátsó kerekek is, ami további praktikus megoldást jelent lejtmenetben, illetve nem kell hajolgatni, vagy a cipőnk orrát összekoszolni lefékezés közben.

A CLIP A GO megoldásnak köszönhetően a vázra könnyen, egy mozdulattal felhelyezhetőek a részek (mózes és sport) a beépített adapter fogadó rendszernek köszönhetően. Felhelyezésük minden irányba lehetséges. A váz könnyen nyitható és zárható. A babahordozó vázra rögzítéséhez, külön adapter szükséges, mely szintén egyszerűen felhelyezhető.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Patron Terix egy igazán felszerelt, magas technikai tartalommal ellátott multifunkciós babakocsi, modern, fiatalos, sportos designnal. Az aktív életet élő, igényes szülők és kisbabáik kedvence lesz idén!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.